Menu

Mimoriadna situácia, mimoriadna podpora CENKROS 4

#spolutodame   #skrosomdoma

Mimoriadna situácia, mimoriadna podpora CENKROS 4

Aj napriek novým výzvam, vzhľadom na situáciu okolo koronavírusu, sme rozhodnutí byť vám naďalej silnou oporou vo vašom podnikaní. Tak ako doteraz.

HOTLINE CENKROS 4

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom programu CENKROS 4 sme tu pre vás na týchto tel. číslach. Vyberte si prosím kolegov, ktorí sú k vám najbližšie, podľa vášho regiónu.

Ak sa to na prvýkrát nepodarí a nedovoláte sa k nám, nevešajte hlavu. Ozveme sa vám hneď, ako skončíme aktuálny hovor.

Často kladené otázky

Odpovede na vaše otázky môžete nájsť aj priamo na stránke v sekcii Často kladené otázky. Pravidelne tam pridávame zaujímavé návody a postupy, ktoré vám ušetria množstvo času.

Ak patríte k tým, ktorí dočasne vymenili kanceláriu za obývačku, či zmenili miesto práce, môžu sa vám aktuálne hodiť tieto postupy:

  1. Prenos licencie – Pre možnosť aktivovania licencie je nutné uvoľniť licenciu na počítači, na ktorom ste CENKROS 4 doteraz využívali. Pozrite si návod na prenos licencie.
  2. Licenčné číslo – Postup ako nájdem svoje licenčné číslo?
  3. Inštalácia programuNainštalujte si program CENKROS 4 do počítača, na ktorom budete pracovať.
  4. Prenos dát do iného PC – Zákazky, databázy a ďalšie dáta, ktoré ste mali na inom počítači sa automaticky neprenesú. Stačí ich jednoducho skopírovať do druhého počítača.

Ak by ste s tým potrebovali pomôcť, naši konzultanti CENKROS 4 sú tu pre vás.

Infosprávy – dôležité informácie vždy po ruke

Aktuálne informácie majú niekedy cenu zlata. Najmä v takomto období. Prinášame vám ich priamo na vaše obrazovky. Objavte INFOSPRÁVY a pracujte vždy s najaktuálnejšími informáciami.

Nájdete ich priamo v programe CENKROS 4 v hlavnom menu. Aj s informáciou o počte neprečítaných správ, ktoré na vás čakajú ?

Videonávody

Raz vidieť je lepšie, ako stokrát počuť. Pre priaznivcov tohto príslovia máme množstvo zaujímavých videonávodov, ktoré vám pomôžu detailne pochopiť prácu v programe. Nájdete v nich aj veľa praktických postupov ako napríklad: Import zadania z excelu do programu CENKROS4 či export hotových rozpočtov podľa vybraných požiadaviek. A veľa iného. Pozrite si ich na našej stránke v sekcii Videonávody.

Samozrejmosťou je aj nápoveda plná užitočných rád dostupná priamo v  programe CENKROS 4 po stlačení klávesy F1.

Veríme, že aj vďaka týmto pomôckam, to spolu zvládneme. Ďakujeme za vašu dôveru. Keby niečo – sme tu pre vás…

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty