Menu

Ako KROS pomáha budovateľkám silných značiek na LinkedIne 

Čo je snom každého podnikateľa? Venovať sa práci, ktorá ho skutočne napĺňa a využívať pri tom nástroje, ktoré mu šetria čas a môže sa na ne spoľahnúť. Pozrite sa s nami na príbeh energickej a inšpiratívnej podnikateľky Kristíny Cichý Kováčikovej, ktorej pomáhajú práve naše riešenia.

„Kde bolo, tam bolo, moja sestra Ivana Brutenič založila spoločnosť EXACT RECRUITMENT – headhuntingovú agentúru. Mala vtedy 22 rokov, čiže inšpirácia pre podnikanie bola pre mňa určite aj ona a zároveň naši rodičia obaja podnikali a mali svoj biznis.“

Kristína Cichý Kováčiková

podnikateľka

Už 10 rokov vo svete podnikania

Kristína sa k podnikaniu dostala pred 10 rokmi, kedy sa pridala k svojej sestre Ivane. Inšpirovali ju samotné kariérne príbehy ľudí, ktorí však nevedeli kam a ako tieto príbehy zdieľať. Ľuďom v tom čase chýbala platforma na to, aby svoje príbehy mohli sprostredkovať aj iným a tak sa ako podnikateľky začali viac ponárať do siete LinkedIn. Ako opisuje Kristína: „Začali sme veľmi prirodzene tým, že sme hľadali ľudí, to bol veľmi logický krok. V podstate sa ľudia pýtali, ako sme našli ľudí, ktorých nikto nenašiel dovtedy a to bol práve LinkedIn.“

Dostali sa až k tomu, že začali ľudí školiť v LinkedIn oblasti. Museli ich vedieť presvedčiť, v čom je práve táto sociálna sieť pre nich dobrá. Práve na to sa zameriava ich druhá spoločnosť SUNDAYFLIES. „Už 10 rokov tvoríme a budujeme silné značky na LinkedIn  spôsobom veľmi prirodzeným práve pre tých ľudí, ktorí pracujú v danej firme. Je pre nás dôležité, aby ich to bavilo, aby nestrácali čas na LinkedIn, ale aby ho venovali veľmi efektívne.“

Spájame sa s najlepšími

V spoločnosti sa orientujú na zamestnanecké ambasádorské projekty. „Pre nás je veľmi dôležité, aby klienti mali zábavu počas toho, ako majú takýto celoročný projekt a práve gamifikácia je veľmi dôležitá. Preto sme sa spojili s najlepšími na svete, aby sme sa certifikovali práve v tejto oblasti,“ zdôrazňuje.

Naša cesta ku KROSU

V KROSE je pre nás názor a myšlienka každého podnikateľa podstatná a inšpiruje nás v tom, ako pomáhať napredovať ľuďom v podnikaní. Ako fungovali v spoločnosti SUNDAYFLIES pred tým, než si zvolili fakturačný nástroj od nás? Prečo ho začali využívať a v čom im pomáha?

Skôr, ako sa Kristína so svojou sestrou dostali k našej aplikácii, využívali na tvorbu faktúr tabuľkový procesor. Každú faktúru vytvorili, vytlačili, podpísali, opäť naskenovali a následne zaslali klientovi. Ako aj sama tvrdí, bolo to pre ňu frustrujúce.

„Hľadali sme, aké sú možnosti softvérov a vybrali si práve ten váš, lebo sme mali pocit, že nám ponúkne naozaj to, čo potrebujeme. A s tým absolútne súhlasím do dnes, lebo je to veľmi jednoduchý systém, čo mám rada. Proste prídem a viem s ním fungovať. Viem, že keď niečo neviem, zdvihnem telefón a dovolám sa niekomu, kto mi pomôže a toto je pre mňa obrovská pomoc,“ tvrdí Kristína. Na KROS Fakturácii najviac oceňuje jej prehľadnosť, vizuál a jednoduchosť. V neposlednom rade taktiež uvádza výhodu automatického dopĺňania fakturačných údajov odberateľa, čím sa zabezpečuje ich správnosť.

Automatizáciou k jednoduchšiemu podnikaniu

Ako podnikateľka sa chce zamerať na core svojho businessu. V rámci podnikania však musí so sestrou riešiť aj iné veci, ktoré nie sú hlavnou náplňou ich práce. Uvádza: „Ostatné aktivity chceme zautomatizovať čo najviac. Máme aj e-shop, ktorý chceme prepojiť s fakturáciou, aby sme to nemuseli robiť my, ale išlo to automaticky.“

Tým by sa vyhli potrebe manuálneho vystavovania dokladov a celkovej kontrole, či urobili všetko správne. Toto dokážu zabezpečiť práve vďaka prepojeniu s e-shopmi, ktoré im KROS Fakturácia ponúka.

Pomoc firmám aj za hranicami

Kristína a Ivana prednedávnom predstavili aj svoju novú knihu s názvom: The Magic of Employee Influence. Kniha je zameraná na globálny trh a zaoberá sa práve zamestnaneckými ambasádormi. Vysvetľuje, ako krok za krokom nastaviť projekt tak, aby fungoval a aby bol dlhodobo udržateľný. Ich spoločnosť má v najbližšej dobe za cieľ práve pomáhať a sústrediť sa na zahraničné spoločnosti.

„Spájať sa s najlepšími je veľmi dobrý začiatok a krok, nech už ste v akejkoľvek fáze podnikania, lebo vám môžu pomôcť vo všetkých oblastiach, ktoré potrebujete.“

Kristína Cichý Kováčiková

podnikateľka

Spoľahnite sa aj vy na KROS

Máme radosť, že riešenia od KROSU pomáhajú pri každodennej práci malým aj veľkým podnikateľom. Práve to prispieva k zmysluplnosti našej práce a posúva nás bližšie k našim zákazníkom. Presvedčte sa aj vy, že podnikanie môže byť vďaka správnym softvérom omnoho jednoduchšie a príjemnejšie.

Zdieľať
Súvisiace témy k článku
KROS
O nás
Blog
Kontakty